مكرونة بالكباب والفراخ المفرومة
1: كيلو لحمة كباب
2:كيلو مكرونة اقلام
3: نصف كيلو فراخ مفرومة
4: كرافس وفلفل اخضر و طماطم مفرومة وبصل
5:ملح فلفل اسمر بهارات وشطة
6:مايونيز وكاتشب وطحينة وخيار مقطع
طريقة التحضير
اولا نسلق المكرونة
ثانيا نشوح البصل وبعدها نضيف الفراخ المفرومة والبهارات وبعض المايونيز وفلفل الاسمر والشطةوالطماطم والفلفل الخضر والملح والكرافس
ثالثا نحضر الكباب نحضر البصل والبهارات والفلفل الاسمر وكرافس ونتركهم لمدة ساعة او اكتر
رابعا نشوف الفراخ تكون جاهزة للتحضير نشكل المكرونة فى طبق التحضير ونضيف الفراخ عليها بشكل جميل
خامسا نشوف الكباب يكون جاهز للتحضير ونضيف ثلاث قطع على المكرونة ويكون الاكل جاهز
وبالهناء والشفاء ويارب تكون الاكلة عجبتكم
اهم شىء فى الاكل المنظر يكون شكلة جميل ورسم الديكور على طبق التحضير